Ezelsveldlaan 67
T: 06 - 36 48 50 17
E: info@alopecia-vereniging.nl
Volg ons op: Facebook Twitter Youtube Google+

Schoolpakket en boek Het meisje met zonder haar

Schoolpakket

cover_schoolpakket
Met het Schoolpakket heeft de Alopecia Vereniging een veelgevraagd document ontwikkeld dat gebruikt kan worden bij het vertellen over de aandoening alopecia. Het is ook geschikt als lesondersteuning voor docenten die met kinderen met alopecia te maken hebben. Het schoolpakket bevat nuttige informatie en ervaringsverhalen, voorbeeldbrieven voor ouders en scholen, biedt hulp bij spreekbeurten en geeft verwijzingen naar handige boeken en websites. Het is geschikt voor schoolkinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar, 7 tot 12 jaar en 13 jaar en ouder. Voor elke leeftijdsgroep is er informatie op maat.

Het Schoolpakket kan worden besteld bij de vereniging.
Kosten leden:            8,50 euro
Kosten niet-leden:    10,00 euro
De verzendkosten zijn 3,65 euro.

Wil je het pakket bestellen geef dan je naam en adresgegevens door aan de vereniging. Je krijgt het pakket toegestuurd na overmaking van kosten + verzendkosten naar IBAN NL22INGB0008974258 tnv Alopecia Vereniging te Delft. Vermeld hierbij je naam plus 'schoolpakket'.

Boek ''Het meisje met zonder haar'

Voor de leeftijdsgroep 8 tot 12 jaar heeft de Alopecia Vereniging een boek laten vertalen uit het Engels. In dit boek wordt een jong meisje beschreven die alopecia heeft. Kinderen die dit boek lezen, zullen niet alleen over alopecia leren, maar zien ook een meisje met een leuke persoonlijkheid die ze als vriendin zouden willen. Dit mooie boek kan helpen om een kind met alopecia meer zekerheid en zelfvertrouwen te geven bij het omgaan met deze aandoening.

Dit boek kan worden besteld bij de vereniging.
Kosten leden:         10,50 euro
Kosten niet-leden:   12,50 euro
De verzendkosten zijn 3,65 euro.

Wil je dit boek bestellen geef dan je naam en adresgegevens door aan de vereniging. Je krijgt het boek toegestuurd na overmaking van kosten + verzendkosten naar IBAN NL22INGB0008974258 tnv Alopecia Vereniging te Delft. Vermeld hierbij je naam plus 'boekje Het meisje zonder haar'.