Ezelsveldlaan 67
E: info@alopecia-vereniging.nl
Volg ons op: Facebook Twitter Youtube Google+

Alopecia Kinderdag 9 oktober 2016

Kom ook naar de Alopecia Kinderdag op 9 oktober 2016!

Locatie: de Landgoederij, Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik

Je wordt verwacht om 13.00 uur en het is afgelopen om 18.00 uur

Zoals elk jaar organiseert de Alopecia Vereniging weer een kinderdag* voor de kinderen van 4 t/m 14 jaar en ouders. Zondag 9 oktober gaan we er samen weer een leuke dag van maken!

We hebben als locatie gekozen voor de inmiddels bij velen voor ons bekende en vertrouwde, de Landgoederij in Bunnik. Voor de kinderen is er een uitgebreid programma met een koninklijk tintje.

Voor alle leeftijden is er wel iets te beleven. Zo worden er workshops weerbaarheidstraining gegeven en wat dacht je van de muzikale workshop percussie? De kleintjes onder ons worden vermaakt met leuke knutselthema’s en gaan alle kinderen aan de slag met een gezamenlijk ‘project’. Alle kinderen krijgen een mooie tastbare herinnering mee naar huis. Tenslotte hebben de kinderen wel een koninklijke verwendag verdient en staat alles in het teken van hen!

Voor de ouders

Ook de ouders worden niet vergeten. Voor de ouders die daar behoefte aan hebben, vinden er onder begeleiding kringgesprekken plaats. Hiervoor wordt het HaarOm format van de Alopecia Vereniging gebruikt. Bij deze kringgesprekken wordt iedereen in de gelegenheid gesteld haar of zijn verhaal te doen, krijg je tips van anderen en zal je daardoor ervaren dat je niet de enige bent en iedereen vaak tegen dezelfde ‘problemen’ aanloopt.

Inschrijven kan via deze link

Let op! Vergeet niet de voornamen en leeftijden te vermelden van de deelnemende kinderen.

*De kinderdag is gratis toegankelijk voor leden van de Alopecia Vereniging.
Niet leden betalen € 25,-. Je bent dan tevens proef lid voor het resterende jaar 2016 en kan je deelnemen aan alle activiteiten die de Alopecia Vereniging in dit jaar organiseert.