Ezelsveldlaan 67
E: info@alopecia-vereniging.nl
Volg ons op: Facebook Twitter Youtube Google+

Alopecia workshop Haar en Make-up 10 december 2016

Kom ook naar de Alopecia Workshop Haar en Make-up op 10 december 2016!

Op 10 december aanstaande organiseert de Alopecia Vereniging wederom een ‘Haar, stijl en make-up’ workshop. Tijdens deze middag van 14.00 tot 17.00, krijg je tips over haar, haarwerken, styling, make-up en permanente make-up.

Wat zijn de mogelijkheden op deze gebieden? Wat past bij mij? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en producten? Het zijn allemaal vragen waarop antwoord wordt gegeven. Haar, wimpers, wenkbrauwen, (permanente) make-up en styling, het komt allemaal aan bod. En omdat december een feestmaand is, krijgt de workshop een feestelijk tintje.

De workshop wordt verzorgd door:

De workshop is gratis voor onze leden. Niet leden betalen een bijdrage van € 25,-.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@alopecia-vereniging.nl
ovv. Workshop ‘Haar en make-up’ 10 december 2016

Locatie:
Haarhuis van Tongeren
Breestraat 32-36
2311 CS Leiden

Let op! Parkeren kan je het beste doen op parkeerterrein de Haagweg. Een pendelbusje brengt je dan (om de 10 minuten) naar de Breestraat.

Je komt toch ook?

Lees hier verder over de workshop en de ervaringen van deelnemers

Shimmer it up!
Al eerder heeft Rachnie Boedhoe in het kader van naamsbekendheid alopecia een Shimmer-filmpje gemaakt van haar zus Sandra en met ons gedeeld. Vandaag is onze voorzitter Marion Kremer aan de beurt. Alopecia maakt geen onderscheid tussen leeftijd of geslacht. Het kan iedereen zomaar overkomen. Wil jij ons helpen om meer bekendheid over alopecia te krijgen? Deel dan dit filmpje!