Ezelsveldlaan 67
Volg ons op: Facebook Twitter Youtube Google+

Veel gestelde vragen

Haar en haarwerken

Mijn haarwerk geeft ontsteking aan de huid. Is daar een oplossing voor?

Haarwerken veroorzaken in het algemeen geen ontstekingen. Mogelijk dat er sprake is van een allergische reactie op de gebruikte materialen in het haarwerk of de plakkers. Het lijkt verstandig om uw huisarts te laten vaststellen waar de problemen door veroorzaakt worden. Voor mensen die irritaties, of anderzijds last ondervinden van het dragen van een haarwerk zijn er bij de apotheek doekjes te verkrijgen genaamd 'Exsupad'. De doekjes zijn tevens geschikt voor mensen die veel transpireren op het hoofd. Lees hier verder voor meer info en tips over 'Haarwerken'  Meer inhoudelijke informatie over haarwerken vind je hier.

Mag ik mijn haar verven?

Verven van haar kan schadelijk zijn voor de kwaliteit van het haar voor zover dat zichtbaar is. Voor zover bekend heeft het verven van haar geen invloed op de haargroei.