Ezelsveldlaan 67
Volg ons op: Facebook Twitter Youtube Google+

Vlog en blog door Maureen voor de Alopecia Vereniging

Maureen van Gastel, vlogger en blogger van de Alopecia Vereniging

Aangezien vele van jullie mij nog niet kennen lijkt het me wel zo gepast om mezelf voor te stellen. Enige tijd geleden heeft Marion Kremer een aankondiging gedaan dat ik zal gaan bloggen voor de vereniging. Bij deze, hier ben ik dus.

Ik ben Maureen, 24 jaar en ik draag bijna 6 jaar een pruik/haarwerk omdat ik net zoals velen van jullie alopecia areata heb. Nog niet zo heel lang geleden ben ik op tv geweest bij het programma OverWinnaars van Arie Boomsa om te laten zien dat het dragen van een pruik niet altijd een beperking hoeft te zijn in het dagelijks leven. Door middel van dit blog/vlog wil ik de dagelijkse problemen van iemand met een pruik bespreken en eventueel tot oplossingen komen.Buiten het feit dat ik alopecia heb ben ik ook diabetespatiënt en heb ik een glutenallergie.

Iedere dag is bij mij een feestje en er is altijd wel weer wat te beleven! Mijn doel is om anderen met alopecia te laten zien en ervan te overtuigen dat het geen beperking is en vooral niets om je voor te schamen.

Iedere maand probeer ik een blog of vlog uit te brengen om zo de dagelijkse problemen of leuke te bespreking. Suggesties zijn van harte welkom en vragen etc zullen zeker besproken worden. Alles wat jullie willen vragen, vertellen of bespreken kunnen jullie me laten weten en dan ga ik ermee aan de gang.

Maureen

Vlog juli 2016
Van de regen in de drup en een pruik met een eigen wil