enquête alopecia kwaliteit van leven en sporten

Geplaatst op 01-12-2018  -  Categorie: Hoofditem

flyer-hogeschool-enquete-klWij zijn Sabine, Chandni, Razan en Dana, vierdejaars hbo-studenten Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. In het kader van ons vak Kwaliteit van Leven doen wij onderzoek naar het verband tussen bewegen/sporten en kwaliteit van leven bij mensen met alopecia. Om hier inzicht in te krijgen willen wij je vragen om onze enquête in te vullen. De enquête is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar die zelf alopecia hebben, ongeacht welke vorm van alopecia. Op basis van de resultaten wordt een adviesrapport geschreven dat gedeeld gaat worden met de Alopecia Vereniging.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Klik hier om de enquête in te vullen

Wij stellen het erg op prijs als je de enquête invult.

Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking!

06 364 85 017 (24/7)