Oproep Ledenraadpleging

Geplaatst op 07-10-2021  -  Categorie: Hoofditem

Het bestuur van de Alopecia Vereniging nodigt je uit om deel te nemen aan de ledenraadpleging. Deze raadpleging is met de samenwerking van PGO en de Patiënten federatie Nederland tot stand gekomen. Het kan ingevuld worden door op deze beveiligde link te klikken. Het invullen kost je circa 10 minuten en hiermee geef je het bestuur waardevolle informatie over hoe jij Alopecia beleeft, welke middelen je hanteert tegen Alopecia, maar ook hoe je als lid de Alopecia Vereniging ervaart, wat zijn voor jou belangrijke zaken en waar zou de Alopecia Verenging aandacht aan moeten besteden. Alle antwoorden worden gebruikt met als doel de dienstverlening van de Alopecia Vereniging zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw behoeften. Deze raadpleging voldoet aan Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de resultaten zijn anoniem.

Vul de ledenraadpleging direct in want jouw bijdrage is belangrijk!

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:

Je kunt ons ook vinden via onze social media kanalen.