Van schaamte naar acceptatie naar omarmen

Geplaatst op 07-06-2020  -  Categorie: Hoofditem

Het was de boodschap die Marc de Hond gaf, tijdens de Alopecia voorjaarsconferentie ‘Van buiten naar binnen’ in 2017. Het was de weg die toenmalig aftredend voorzitter Marion Kremer ruim vier jaar ervoor was ingegaan, daarbij ondersteund en gemotiveerd door de positiviteit die Marc immer uitdroeg.
Marc vertelde op vaak humoristische wijze, hoe je ‘zwakte’ uiteindelijk je kracht kan worden. Het denkbeeldige estafettestokje van positieve kracht overdragen aan je omgeving, zodat een positieve spiraal ontstaat.

We hebben als publiek helaas afscheid moeten nemen van Marc de Hond. Met zijn positieve uitstraling heeft hij duizenden mensen kunnen helpen, beter met hun beperkingen om te gaan. Ook leden van onze vereniging hebben positief gereageerd op zijn bijdrage in 2017.

Marc’s eigen strijd was niet te winnen. Zoals hij zelf aangaf, je kunt niet winnen of verliezen van kanker, je moet gewoon geluk hebben. En dat geluk was Marc niet langer gegeven.

We zullen zijn positiviteit missen.

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

Bel: 06 364 85 017
of stuur je vraag via whatsapp
(je krijgt binnen 48 uur antwoord).

Overige vragen:

Je kunt ons ook vinden via onze social media kanalen.