Alopecia voorjaars-

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

Op zaterdag 13 april 2019 a.s. vindt de Alopecia voorjaarsconferentie met als thema ‘Alopecia als relationele verbinder’ en de algemene ledenvergadering plaats. Hier kunnen we elkaar weer ontmoeten. De Alopecia Vereniging biedt op deze dag weer een gevarieerd programma. In de middag zullen er verschillende informatieve workshops worden gegeven. Als lid van de Alopecia Vereniging ben je van harte uitgenodigd deze dag gratis te bezoeken. Elk lid mag gratis 1 introducee meenemen.

Om iedereen de gelegenheid te geven deze inspirerende dag te bezoeken is er voor kinderopvang gezorgd. Alle kinderen, met of zonder alopecia, zijn van harte welkom. Kinderen mogen uiteraard beide ouders gratis meenemen.

Programma:

9.30 uur Inloop/ontvangst
10.00 uur Aanvang–welkomstwoord Pauline van Aken
10.15 uur Teaser documentaire Lionel Hulsbergen en
Josephine Cornelissen van Made-by-Lions
10.30 uur Rieky Dikmans (arts en seksuologe) over
Alopecia en (intieme) relaties

Marije van Dalen (promovenda Kinder- en
Jeugdpsychologe),
presentatie Face-IT voor jongeren

11.30 uur Korte pauze
12.00 uur ALV Alopecia Vereniging
12.45 uur Lunch
14.30 uur Workshops
15.45 uur Borrel en napraten
17.00 uur Einde

Schrijf je hier in voor het Alopecia voorjaarsconferentie ‘Alopecia als relationele verbinder’

ALV

Tijdens de algemene ledenvergadering presenteert het bestuur het algemeen jaarverslag en financieel jaarverslag 2018. Je wordt bijgepraat over de activiteiten die in 2018 hebben plaatsgevonden en de projecten en activiteiten op de rol voor 2019.

Agenda en bijbehorende agenda stukken zijn vanaf 23 maart 2019 te vinden op het afgesloten gedeelte van onze website.

Workshops

Tijdens de workshops worden tips en uitleg gegeven door diverse professionals, over de verschillende onderwerpen. Je gaat eventueel ook zelf aan de slag. Daarnaast is er de mogelijkheid om in kleine groepjes in gesprek te gaan over uiteenlopen onderwerpen betreffende alopecia.

Paralelle Workshops
Tijdstip: van 14.30 uur tot 15.30 uur

• Haarknopen:              Ineke Bourguignon
• Haarwerken:              Hilde Kloosterman
• Wimpers plakken:     Tamara Mastenbroek
• PMU:                            Sharon Leprêtre
• Relaties en alopecia: Rieky Dikmans

Je kan je inschrijven voor één workshop en een voorkeur voor een reserve workshop opgeven via de inschrijfpagina.

Lunch

Om 12.45 uur word je getrakteerd op een uitgebreide lunch. Zijn er dieetwensen? Geef dit bij aanmelding door. De dag wordt afgesloten met een borrel met lekkere hapjes, waarbij er natuurlijk de gelegenheid is om met elkaar de dag door te nemen of gewoon even gezellig met elkaar in gesprek te gaan.

Graag verwelkomen wij je op zaterdag 13 april 2019!

Postadres:

Bel: 06 364 85 017
of stuur je vraag via whatsapp
(je krijgt binnen binnen 48 uur antwoord).

Overige vragen: