Bedrijven

Ben je een persoon, bedrijf of organisatie? Draag je de Alopecia Vereniging een warm hart toe en wil je ons ondersteunen? Wil je éénmalig of jaarlijks een financiele bijdrage doen? Graag! Wij zijn blij met elke bijdrage, zodat we nog beter de belangen kunnen behartigen van alle mensen met alopecia.

Rechtspersonen (bedrijven, stichtingen etc.) kunnen geen regulier lid, maar wel donateur worden. Als donateur kan worden gekozen voor:

• Donateur: met een éénmalige bijdrage, de hoogte hiervan kunt u zelf bepalen.
  • Lid-donateur: u betaalt een jaarlijkse vaste bijdrage a.d. 25, 50 of 75 euro, welke jaarlijks kan worden stopgezet. U kunt uiteraard ook zelf een bedrag bepalen.

Donateurs onvangen jaarlijks gratis het Alopecia Magazine.

Dit fomulier is alleen bestemd voor rechtspersonen (bedrijven, stichtingen etc.) en personen die geen lid willen worden, maar de Alopecia Vereniging een warm hart toedragen.

Ja, ik word donateur van de Alopecia Vereniging

Ik word donateur van de Alopecia Vereniging en doneer jaarlijks