Over ons

Missie en visie

De Alopecia Vereniging is een patiëntenorganisatie, is geheel onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang. Zij behartigt de belangen van alle mensen met elke vorm van haarverlies. Alopecia betekent letterlijk haarverlies.

lees meer

Bestuur

Het bestuur stelt het beleid van de Alopecia Vereniging op en legt tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering verantwoording af aan haar leden, is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging en voert haar taken zowel beleidsmatig als uitvoerend uit.

lees meer

Raad van advies

De Raad van Advies wordt vertegenwoordigd vanuit de verschillende specialismes m.b.t. alopecia. De Alopecia Vereniging betrekt de Raad van Advies zoveel als mogelijk bij haar activiteiten en vragen op medisch gebied kunnen aan de leden van de RvA worden gesteld.

lees meer

Verantwoording

De Alopecia Vereniging is financieel afhankelijk van subsidie van VWS en de contributiebijdrage van leden en donateurs. Na goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering worden alle verantwoordingsdocumenten op deze website geplaatst.

lees meer

Vacatures

De Alopecia Vereniging is altijd op zoek naar vrijwilligers en/of bestuursleden. Hun inzet is bepalend voor het bestaansrecht van de vereniging. Heb je interesse om je op jouw vakgebied in te zetten voor de vereniging? Neem dan contact op per e-mail.

lees meer

Werkgroepen

De Alopecia Vereniging heeft voortdurend wisselende werkgroepen die zich verder inzetten om belangrijke onderwerpen voor mensen met alopecia verder uit te werken. Wil je deelnemen aan één van onze werkgroepen? Meld je dan aan!

lees meer

Direct contact

Voor al je vragen kan je mailen naar ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl of bellen naar 06 36485017. Vragen per e-mail worden binnen 48 uur beantwoord. Telefonisch zijn we 7 dagen per week bereikbaar, ook in de avond. Je krijgt altijd een ervaringsdeskundige aan de lijn.

lees meer

Agenda

APR
21
Alopecia Voorjaarsconferentie 2018

ALV | 09:30 - 18:00 | Landgoederij te Bunnik

Let op, Het is mogelijk om in de middag twee workshops te volgen. Geef bij inschrijving de twee w...

Nieuwsbrief aanmelden

Alopecia Vereniging

Alopecia Vereniging
Titaanwit 41
2718 AV Zoetermeer

M    06 364 85 017
E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

 
Footer voor mensen met haarverlies
 

Volg ons op Facebook

Heb je nog vragen?

Stel hier je vraag

Volg ons op Instagram

instagram-small-64x64