Nationale Informatiemarkt

 

Regelmatig organiseert de Alopecia Vereniging een Nationale Alopecia Informatiemarkt. De markt is voor iedereen die is geïnteresseerd in alopecia, haarverlies en haaruitval. 

Organisator Hilde Kloosterman: “We merkten dat mensen met alopecia, oftewel haarverlies, veel behoefte hebben aan goede en praktische informatie. We organiseerden voor onze leden al kleine beurzen tijdens onze landelijke congressen, en die werden steeds beter bezocht. Met deze Nationale Alopecia Informatiemarkt bieden we deze informatie nog uitgebreider en aan iedereen die is geïnteresseerd”. Tijdens de beurs in 2019 presenteerden zo’n 25 bedrijven zich op het gebied van visagie, haarwerken, voeding, mutsjes, permanente make-up, micro pigmentatie, hoofdhuidverzorging, kleurspecialisme en psychologie, kortom allerlei zaken waar vrouwen, mannen en kinderen met diverse vormen van langdurig en tijdelijk haarverlies mee te maken hebben.

Taboe

Op haarverlies ligt nog steeds een groot taboe. De Alopecia Vereniging laat met deze markt zien dat alopecia bestaat en er gewoon is. Want heb je alopecia? Dan ben je zeker geen uitzondering.

Toegang tot de Nationale Alopecia Informatiebeurs is gratis voor leden van de Alopecia Vereniging en je mag gratis 1 introducé meenemen. Alle overige geïnteresseerden betalen een kleine bijdrage a.d. € 5,- p.p. 

Organisator Hilde Kloosterman - srueb.[antispam].@alopecia-vereniging.nl

alopecia-beurs-2017-hilde-rond

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie voor de Alopecia informatiemarkt op zondag 8 oktober 2023:

Datum en tijd
Aanstaande zondag 8 oktober openen vanaf 11:00 uur de deuren van de Alopecia informatiemarkt. De informatiemarkt zal tot ongeveer 17:00 uur duren. Zo heb je de hele middag de tijd om binnen te wandelen en informatie op te doen.

Locatie
De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

Parkeren
Bij de ingang van het terrein is er volop gratis parkeermogelijkheid.

Eten en drinken
Er is de mogelijkheid om een broodje/wrap te kopen. Er zal een foodcorner beschikbaar zijn waar je kunt genieten van heerlijke snacks en drankjes.

Informatie en activiteiten
Tijdens de informatiemarkt hebben we informatieve stands over alopecia en gerelateerde onderwerpen. Het is een geweldige gelegenheid om meer te leren over alopecia, om met experts te praten en om ervaringen/verhalen met lotgenoten te delen.

Toegang
Of je nu zelf alopecia hebt, iemand kent met alopecia, of gewoon geïnteresseerd bent in meer te weten komen, iedereen is welkom! Voor leden + 1 introducé is het gratis. Niet-leden en meer dan 1 introducé betalen €5,- pp.

Contact
Als je vragen hebt over de Alopecia Informatiemarkt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via taairaterces.[antispam].@alopecia-vereniging.nl 

We kijken ernaar uit jullie te zien op zondag 8 oktober en hopen dat jullie een informatieve en inspirerende dag zullen hebben!

Direct lotgenootcontact

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:
073 - 2200 436

 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

Nieuwsbrief Alopecia