Alopecia voorjaarsconferentie

Nieuwe datum Alopecia voorjaarsconferentie
Zondag 4 oktober 2020 van 9:30 uur tot 17.30 uur
Locatie: De Landgoederij, Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik

Op zondag 4 oktober 2020 worden de Alopecia voorjaarsconferentie. Een inspirerende dag om elkaar weer te ontmoeten! De Alopecia Vereniging biedt op deze dag weer een gevarieerd programma. In de middag zullen er verschillende informatieve workshops en sessies worden gegeven. Als lid van de Alopecia Vereniging ben je van harte uitgenodigd deze dag gratis te bezoeken. Elk lid mag gratis één introducee meenemen.

Om iedereen de gelegenheid te geven deze dag te bezoeken, wordt er voor kinderopvang gezorgd. Alle kinderen, met of zonder alopecia, zijn van harte welkom. Kinderen mogen uiteraard beide ouders gratis meenemen.

landelijke-dag-still-video

Inloop/ontvangst
Aanvang - welkomstwoord
Gastspreker Rolf Schrama, paralympisch zeiler
Korte pauze
Documentairefilm Lionel Hulsbergen en Josephine Cornelissen
Lunch en foto-expositie jongeren met alopecia
Informatieve sessie alopecia androgenetica onder leiding van een dermatoloog
Start diverse workshops/presentaties 1e ronde
Start diverse workshops/presentaties 2e ronde
Borrel, napraten – afstudeerfilm van Lotte Boon en Lauren Verbrugh “Het is maar haar”
Einde

Algemene ledenvergadering (ALV)
Tijdens de algemene vergadering presenteert het bestuur het algemeen jaarverslag en het financieel jaarverslag 2019. Je wordt bijgepraat over de activiteiten die in 2019 hebben plaatsgevonden en de projecten en activiteiten die op de rol staan voor 2020. Aansluitend aan de ALV volgt een vragenronde. Hier kunnen alle vragen en opmerkingen worden gesteld.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de (uitgestelde) ALV zal worden gehouden. Zodra de datum bekend is wordt deze gepubliceerd en worden de leden uitgenodigd.

Het jaarverslag 2019 is vanaf 28 maart 2020 te downloaden op het besloten deel van deze website.

Informatieve sessie en workshops/presentaties
Tijdens de informatieve sessie krijg je veel actuele informatie over het onderwerp en is er gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de workshops /presentaties wordt uitleg gegeven door diverse professionals.
Let op! Je kunt inschrijven voor twee sessies en/of workshops. Geef bij aanmelding ook je derde (reserve) keuze aan.

Informatieve sessie (14.00 uur)
Alopecia androgenetica – onder leiding van een dermatoloog

Parallelle workshops/presentaties (14.00 en 15.00 uur):

• Omgaan met alopecia
  • Haarwerken - (deel-)haarwerken, kwaliteit, gebruikte kappen e.d.)
  • Wimpers/plakwimpers
  • PMU - permanente make-up wenkbrauwen
  • Wim Hof methode – ademhalingsoefening, koudetraining en inzet
  • Alopecia areata, voeding en leefstijl

Om 13.00 uur word je getrakteerd op een uitgebreide lunch. Zijn er dieetwensen? Geef dit bij je aanmelding door.
De dag wordt afgesloten met een uitgebreide borrel met diverse lekkere hapjes, waarbij er de gelegenheid is de film ‘Het is maar haar’ te zien en nog even gezellig met elkaar in gesprek te gaan.

Graag verwelkomen wij je op zaterdag 25 april 2020!

inschrijven

Wil je ook een keer komen, maar heb je geen idee van wat je kan verwachten? Lionel Hulsbergen van Lionel Media, maakte een mooie impressie van de Alopecia voorjaarsconferentie op 21 april 2018. Klik hier om deze te bekijken.
Nog meer bekijken? Klik dan hier voor de video 'Alopecia, en dan?! Een impressie van het 30 jarig Jubileumcongres van de Alopecia Vereniging op 10 oktober 2015'

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

Bel: 06 364 85 017
of stuur je vraag via whatsapp
(je krijgt binnen 48 uur antwoord).

Overige vragen:

Je kunt ons ook vinden via onze social media kanalen.