Alopecia Voorjaarsconferentie en ALV

Ook dit jaar helaas geen voorjaarsconferentie vanwege alle coronamaatregelen. De Algemene Ledenvergadering wordt wel gehouden, dit keer online.

Algemene ledenvergadering (ALV)
Tijdens de algemene vergadering presenteert het bestuur het algemeen jaarverslag en het financieel jaarverslag 2020. Je wordt bijgepraat over de activiteiten die in 2020 hebben plaatsgevonden en de projecten en activiteiten die op de rol staan voor 2021. Aansluitend aan de ALV volgt een vragenronde. Hier kunnen alle vragen en opmerkingen worden gesteld.

Het jaarverslag 2020 is te downloaden op het besloten deel van deze website.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Alopecia Vereniging
Zaterdag 17 april 2021
Online via Zoom

Als bestuur spreken wij de hoop uit dat dit bericht u en uw naasten in gezondheid bereikt. Het zijn voor velen verdrietige tijden, ons medeleven gaat uit naar een ieder die door deze crisis wordt geraakt. Het bestuur probeert zoveel als mogelijk is de continuïteit van onze vereniging te borgen. U begrijpt dat wij in deze tijden van de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande gezondheidsrisico’s voor onze leden, de algemene ledenvergadering die we normaal gesproken op locatie houden, geen fysieke doorgang willen laten vinden. Het bestuur is voornemens om deze vergadering digitaal te organiseren op zaterdag 17 april 2021 van 10.30 uur tot 12.00 uur via de applicatie Zoom (inloop vanaf 10:15 uur).

Agenda Algemene Ledenvergadering 17-04-2021

2. Mededelingen van het bestuur
  3. Notulen Algemene Ledenvergadering 2020**
  4. Jaarverslag over 2020**
  5. Financieel jaarverslag over 2020**
  6. Begroting over 2021**
  7. Activiteitenplan 2021
  8. Bestuurssamenstelling 2021***
  9. Rondvraag*

*alleen vooraf ingediende vragen via ruutseb.[antispam].@alopecia-vereniging.nl

**zie het besloten deel van de website.

*** Robin Groeneveld stelt zich beschikbaar als kandidaat; hij stelt zich hier voor

Meld je aan!

Wij verzoeken u vriendelijk om u aan te melden voor de activiteit ALV via het besloten deel van de website. U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar taairaterces.[antispam].@alopecia-vereniging.nl of door te bellen naar 073-22 00 436.

Alleen wanneer u zich aanmeldt, kunt u een link ontvangen.

Vragen naar aanleiding van de stukken?

Omdat het lastig is digitaal te vergaderen, vragen wij u eventuele vragen vooraf schriftelijk in te dienen via taairaterces.[antispam].@alopecia-vereniging.nl .

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:

Je kunt ons ook vinden via onze social media kanalen.