Alopecia Jongerendag

Bijeenkomst voor jongeren met alopecia

Jongeren hebben andere behoeften dan kinderen of volwassenen. Hier speelt de Alopecia Vereniging op in, door speciaal voor deze doelgroep dagen te organiseren die vrolijk zijn en meer passend bij de leeftijd.

Het hebben van contact met leeftijdsgenoten is voor jongeren van groot belang. Vriendschappen worden gesloten tijdens de Jongerendagen en de jongeren hebben zelf een stem in de organisatie van deze zeer gewaardeerde dag.

Wil je meer weten over de Alopecia Jongerendag? Neem dan contact op met  Josee Beets

vr-room-alopecia-jongerendag

Alopecia Jongerendag 10 november 2018

13.30 tot 18.30 uur

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en heb je alopecia? Zet de datum vast in je agenda of meld je meteen aan via onderstaande knop.

Dit jaar gaan we naar the VR room (Virtual Reality) in Utrecht, waar we vanaf 13.30 uur verzamelen in de lounge met een hapje en een drankje. Van 14.30 tot 16.00 uur beleven we samen een uniek Virtual Reality avontuur! We sluiten de dag af met een gezamenlijk etentje bij Beers en Barrels Utrecht at the Harbour tot 18.30 uur.

De Alopecia Jongerendag is alleen voor jongeren -tussen de 15 en 25 jaar- mét alopecia. Voor leden van de Alopecia Vereniging is deze dag gratis, niet leden betalen een bijdrage van € 25,-  en het meenemen van een introducé is helaas niet mogelijk.

Wil je meer weten over de jongerendag? Neem dan per e-mail contact op met Josee Beets

Schrijf je hier in voor de Alopecia Jongerendag 2018

Sfeerimpressie