Ledencongres en ALV

Jaarlijks organiseert de Alopecia Vereniging in het voorjaar een Alopecia bijeenkomst voor mensen met alopecia en haar algemene ledenvergadering. Op deze Landelijke dag is er de gelegenheid elkaar te ontmoeten, worden interessante sprekers uitgenodigd en kunnen workshops en informatiesessies worden gevolgd.

Landelijke dag met als thema 'Alopecia als relationele verbinder'

Op zaterdag 13 april a.s. wordt de eerstvolgende Landelijke dag met ALV gehouden. We hopen vele leden en familie te kunnen verwelkomen en een interessant programma te bieden.

Ook dit jaar kunnen we weer terecht op de prachtige locatie van De Landgoederij te Bunnink.

Schrijf je snel in via onderstaande balk.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Wil je ook een keer komen, maar heb je geen idee van wat je kan verwachten? Lionel Hulsbergen van Lionel Media, maakte een mooie impressie van de Alopecia voorjaarsconferentie op 21 april 2018.

Klik hier voor een uitgebreid verslag door algemeen bestuurslid Nicolle Berendse

Impressie Alopecia voorjaarsconferentie 21 april 2018

Kijk verder voor nog meer filmpjes van de Alopecia bijeenkomsten van de afgelopen jaren

30 jarig Alopecia jubileumcongres