Alopecia informatie beurs 6 okt. 2018

Geplaatst op 18-09-2018  -  Categorie: Algemeen

Op 6 oktober van 13.00 tot 16.00 uur, organiseert de Alopecia Vereniging Nederland weer een Alopecia informatiebeurs in Kasteel van Rhoon.

Een unieke beurs voor mensen met haarverlies.

Tijdens deze dag presenteren diverse bedrijven hun producten en/of diensten, zoals mutsjes, haarwerken, haarstukken, onderhoudsproducten, wimpers, (PMU)wenkbrauwen, make-up, gezondheid, voeding, psychologische ondersteuning, immuunsysteem etc. Kortom, alles waar mensen met alopecia, haaruitval en haarverlies in zijn geïnteresseerd.

Toegang tot de Nationale Alopecia informatiebeurs is GRATIS voor leden van de Alopecia Vereniging en je mag gratis 1 introducé meenemen. Alle overige geïnteresseerden betalen een kleine bijdrage a.d. € 5,- p.p. Elke beursbezoeker ontvangt twee consumptiemuntjes. Inschrijven hoeft niet.

Meer informatie over de beurs is hier te lezen.

Adres:
Kasteel van Rhoon