Alopecia Jongerendag

Geplaatst op 17-10-2017  -  Categorie: Algemeen

Dit jaar organiseert de Alopecia Vereniging op 4 november van 14.00 tot 19.00 uur weer een Jongerendag, special voor jongeren met alopecia in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. Samen gaan we er weer een leuke dag van maken! Na het succes van vorig jaar, hebben we als locatie opnieuw gekozen voor de Avontuurfabriek, Industrieweg 10 te Loosdrecht. Dit keer met wat andere activiteiten. Als jongere heb je andere behoeften dan kinderen of volwassenen. Hier wil de Alopecia Vereniging in voorzien door speciaal voor jongeren, dagen te organiseren die vrolijk zijn en meer passend bij de leeftijd. Op de Jongerendag kun je in contact komen met andere jongeren die ook alopecia hebben en worden er leuke vriendschappen gesloten. De jongeren hebben zelf een stem in de organisatie van deze zeer gewaardeerde dag. Je komt toch ook?!

Wil je meer weten over het programma van de Jongerendag en hoe je je kunt aanmelden?

Klik hier voor meer informatie

OF

Schrijf je hier meteen in

Wilt u ook uw eigen verhaal hier publiceren?

Vertel ons uw verhaal!

Meer informatie over 'Hoe om te gaan met alopecia?'