Alopecia kinder/familiedag 24 nov. 2018 'Samen het spoor op'

Geplaatst op 22-10-2018  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 24 november 2018 vindt de Alopecia kinder/familiedag ‘Samen het spoor op’ plaats. We ontmoeten elkaar in het Spoorwegmuseum! Een locatie centraal in het land met genoeg uitdaging voor kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden.

Hoe ziet die middag er uit?
De agenda voor deze middag is als volgt:

13.30 - Ontvangst en welkomstwoord door voorzitter Max Nods

14.00 - Programma voor ouders* en apart programma voor kinderen**

15.45 - Museumbezoek op eigen gelegenheid

17.00 - Afsluitende borrel met hapjes

18.00 - Einde

*Ouders: inhoudelijk en interactief onderdeel met voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

**Kinderen: samen lol maken (knutselen, spelletjes doen) en op speelse wijze ook met alopecia bezig zijn. De begeleiding is in handen van ervaringsdeskundige Monique van Houwelingen (moeder Manuel) en collega psychologen.

Tijdens het programma is er dus de mogelijkheid om samen het museum in te gaan. Denk je langer nodig te hebben voor het museum bezoek? Als je je naam door geeft bij de kassa en vertelt dat je voor de kindermiddag van de Alopecia Vereniging komt, dan mag je al voor 13.30 gratis naar binnen!

Hoe geef ik me op?
Schrijf je hier in.

Voor de organisatie is het belangrijk te weten hoeveel mensen er komen. Geef je dus zo snel mogelijk en vóór 17 november op.

De kindermiddag is gratis toegankelijk voor leden (beide ouders en kinderen tussen 4 en 14 jaar) van de Alopecia Vereniging. Niet leden betalen €25,-.

Hoe kom ik er?
HIER vind je meer informatie over de bereikbaarheid van de locatie.

Kom je met het OV? Het museum is goed bereikbaar met het OV en er is zelfs een station ín het museum! De laatste trein vanuit het museum vertrekt om 17.10, dus voor de terugweg kan je het beste de bus nemen naar Utrecht CS. De bushalte ligt op een kleine 10 minuten lopen van het museum.

We kijken er naar uit er samen een mooie middag van te maken!

M    06 364 85 017
(ook in de avond en het weekend)