Alopecia Magazine 2017

Geplaatst op 17-10-2017  -  Categorie: Hoofditem

Het Alopecia Magazine 2017 is uit!

cover-alopecia-magazine-2017

Het thema van deze editie is diversiteit. Dit heeft geresulteerd in een verscheidenheid aan artikelen en verhalen. Van, voor en door mensen met verschillende achtergronden, leeftijd en vormen van alopecia.

Zo vertellen o.a. man Raymond, moslima Jessica en jongeman Ries openhartig over hun alopecia, geeft psychodermatoloog drs. Patrick Kemperman antwoord op 10 prangende vragen over de zin en onzin van haargroeimiddelen en vertelt Tessa over haar afstudeerproject. Ook de kinderen worden niet vergeten, zo heeft Niwi Nick weer een superleuke strip gemaakt en deelt Rosalie haar favoriete recept.

Maar er is veel meer te lezen, van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van onderzoek tot het laten plaatsen van een hoofdtattoo, van grappige haarbloopers tot het aangaan van internationale contacten. Echt teveel om op te noemen.

Wil jij ook in het bezit komen van het Alopecia Magazine? Hij is te bestellen voor € 5,- per stuk (excl. verzendkosten). Hoe dat lees je hier

Leden en donateurs van de Alopecia Vereniging ontvangen het Alopecia Magazine gratis.

Redactie: Marion Kremer, Feija van Rijs, Linda A., Linda Eisinga, Mariska Drinóczy en Tecilla Nebig

Op de cover: Anne Teerink

Vormgeving: Nadine Schepers van June Design

Wilt u ook uw eigen verhaal hier publiceren?

Vertel ons uw verhaal!

Meer informatie over 'Hoe om te gaan met alopecia?'