Alopecia Vereniging Activiteitenplan 2018

Geplaatst op 21-12-2017  -  Categorie: Bestuur

voorblad-activiteitenplan-alopecia-verenigingDe Alopecia Vereniging mag weer terugkijken op een succesvol jaar. Het ledenaantal is in 2017 wederom gegroeid en is er zeer veel activiteit op onze sociale media kanalen, met een groeiend aantal volgers. Een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en resultaten in 2017 worden op 21 april tijdens de voorjaarsconferentie gepresenteerd. De Alopecia Vereniging kijkt natuurlijk ook vooruit en heeft haar activiteitenplan voor het jaar 2018 opgesteld. Het activiteitenplan is voorgelegd aan het PGO fonds, de subsidigever en goedgekeurd. Dat betekent dat de Alopecia Vereniging de instellingssubsidie 2018 mag ontvangen. Wil je weten wat de Alopecia Vereniging in 2018 weer voor je in petto heeft? Lees hier het activiteitenplan 2018 (PDF).

Wilt u ook uw eigen verhaal hier publiceren?

Vertel ons uw verhaal!

Meer informatie over 'Hoe om te gaan met alopecia?'