Workshop Haar, stijl en make-up

Geplaatst op 08-01-2018  -  Categorie: Algemeen

Op 3 maart 2018, van 16.00 tot 19.00 uur organiseert de Alopecia Vereniging, in samenwerking met o.a. 'Sikkenk Haarspecialisten', 'Angel-Hair for your beauty and soul' en 'BeautiFy pmu', de workshop Haar, stijl en make-up.

De workshop is speciaal -en dus alléén- voor mensen met alopecia en wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van verschillende haarwerkspecialisten, PMU-specialisten, schoonheidsspecialisten en specialisten op het gebied van kleur en stijl.

Deze keer (3 maart 2018) staat het team van Sikkenk haarspecialisten (alles over haarwerken) Angel Hair (alles over visagie, wimpers, wenkbrauwen en tips voor mensen met alopecia die nog haar hebben) en Beautify pmu (tips over permanente make-up van o.a. wenkbrauwen), voor je klaar en krijg je tips over haar, haarwerken, styling, make-up en permanente make-up.

Wat zijn de mogelijkheden op deze gebieden? Wat past bij mij? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en producten? Het zijn allemaal vragen waarop antwoord wordt gegeven. Haar, wimpers, wenkbrauwen, (permanente) make-up en styling, het komt allemaal aan bod. De workshop is ook geschikt voor als je nog eigen haren hebt en je wilt tips over hoe je je haar kunt dragen of opsteken. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, want het is natuurlijk ook een leuk en gezellig samen zijn.

De workshop is gratis voor onze leden. Niet leden betalen een bijdrage van € 25,-. Dit bedrag is inclusief een jaar lidmaatschap. Je kunt dan gratis deelnemen aan alle activiteiten die de Alopecia Vereniging in het lopende jaar organiseert.

Locatie:
Wagenweg 122
2012 NJ  Haarlem

Klik hier om je in te schrijvenWilt u ook uw eigen verhaal hier publiceren?

Vertel ons uw verhaal!

Meer informatie over 'Hoe om te gaan met alopecia?'

Nieuwsbrief aanmelden

Alopecia Vereniging

Alopecia Vereniging
Titaanwit 41
2718 AV Zoetermeer

M    06 364 85 017
E     info@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

 
Footer voor mensen met haarverlies
 

Volg ons op Facebook

Heb je nog vragen?

Stel hier je vraag

Volg ons op Instagram

instagram-small-64x64