Chantal live op de radio bij Qmusic

Geplaatst op 16-10-2017  -  Categorie: Algemeen

In het Alopecia Magazine 2017, vertelt Chantal Hamers Spork (32) over haar ‘avontuur’ bij Qmusic.

Chantal was uitgekozen om in het kader van de Dag van het haarwerk naar de studio te komen.
Chantal: “En daar was het moment. Ik stond inmiddels helemaal stijf van de zenuwen. Binnen gekomen in de studio stelde iedereen zich aan me voor. Na even kort gesproken te hebben met Mattie, deelde hij mede dat hij de headlines wilde laten vervallen om voor mijn interview meer tijd te hebben en hij zei op voorhand; “Dit gaat mooie radio worden!” Ik voelde me helemaal sterken in mijn krachten, ik moest hier gewoon honderd procent voor gaan en mijn verhaal zo mooi mogelijk vertellen. Het interview was echt super!”

Luister hier het Qmusic interview terug

M    06 364 85 017
(ook in de avond en het weekend)