HaarOm Diepenveen

Geplaatst op 10-05-2017  -  Categorie: Bestuur

HaarOm te Diepenveen – 25 juni, 2 en 9 juli 2017

Heb je alopecia en behoefte om in contact te komen met andere vrouwen met alopecia? Dan zijn de HaarOm bijeenkomsten echt iets voor jou. HaarOm zijn regionale bijeenkomsten waar mensen -leden- met alopecia tijdens de begeleide groepsgesprekken ervaringen kunnen delen met andere lotgenoten. Mede door deelname aan de HaarOm bijeenkomsten, wordt meer inzicht in jezelf verkregen en op welke wijze alopecia een rol speelt in je leven en hoe je daarmee omgaat.Tevens is dit een mogelijkheid in contact te komen met lotgenoten in de eigen regio.

De eerste regionale HaarOm-sessie van dit jaar, wordt gehouden op 25 juni, 2 en 9 juli van 14.00 tot 16.00 uur,

Locatie:
Hart for Her
Dorpstraat 38a
7431 CH  Diepenveen

Lees hier verder voor meer informatie over de HaarOm bijeenkomsten.

M    06 364 85 017
(ook in de avond en het weekend)