Het Alopecia Magazine 2021 is uit!

Geplaatst op 14-11-2021  -  Categorie: Bestuur

cover-alopecia-magazine-2021Het Alopecia Magazine 2021 is verschenen en ligt bij de leden al op de mat. Dit magazine wordt gratis aan de leden en donateurs van de Alopecia Vereniging verzonden. Het Alopecia Magazine is ook los (bij) te bestellen. Kosten voor leden € 3,50 en voor niet-leden € 5,00. (excl. € 3,84 verzendkosten).

De gewenste uitgaven zijn te bestellen door het benodigde bedrag over te maken op NL22INGB0008974258 t.n.v. Alopecia Vereniging

In een mailtje aan taairaterces.[antispam].@alopecia-vereniging.nl kan worden aangegeven om welke uitgaven en aantallen het gaat en naar welk adres deze moeten worden gestuurd. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag gaan de uitgaven op de post.

Let op, vergeet niet de verzendkosten ad € 3,84 bij het totaal over te maken bedrag.

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:

Je kunt ons ook vinden via onze social media kanalen.