Nieuw: Forum Alopecia Vereniging

Geplaatst op 02-01-2018  -  Categorie: Algemeen

forum-social-media

Beste lid van de Alopecia Vereniging,

Zoals eerder aangekondigd heeft de Alopecia Vereniging binnen het besloten ledengedeelte van haar website een alopeciaforum ingericht. Het forum is ingedeeld in verschillende categorieën, waarbij rekening is gehouden met o.a. de verschillende vormen van alopecia en leeftijden. Het alopeciaforum is alleen toegankelijk voor leden met alopecia. In de bijlage vind je de handleiding hoe het forum is te gebruiken.

Wil je gebruik maken van het besloten forum? Log dan in met jouw persoonlijke inlogcode via deze link. Heb je geen persoonlijke inlogcode ontvangen of ben je deze kwijt? Stuur een mailtje naar ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl en je ontvangt nieuwe inloggegevens.

Omdat het forum splinternieuw is zal deze nog gevuld moeten worden met input en vragen van de leden, stel deze dan ook gerust binnen het forum!

Hartelijke groet,

Wilt u ook uw eigen verhaal hier publiceren?

Vertel ons uw verhaal!

Meer informatie over 'Hoe om te gaan met alopecia?'