Overzicht en tips zorgverzekering 2017

Geplaatst op 15-03-2017  -  Categorie: Algemeen

Top6 zorgverzekering 2017 271x193De strijd om de gunst van de verzekerden is weer begonnen. Inmiddels hebben alle zorgverzekeraars de premies voor hun verzekeringen bekend gemaakt. De Alopecia Vereniging bewaakt als vanouds een gunstige dekking ten aanzien van de aanschaf van een pruik, haarwerk of andere alternatieve haaroplossing. Er zijn ten opzichte van vorig jaar relatief weinig veranderingen in de vergoedingen voor haarwerken. Om niet voor verrassingen te komen staan zal een ieder toch zijn of haar polis dienen te bestuderen.

We hebben een top 6 samengesteld van de voor mensen met alopecia meest gunstige dekking en geven een aantal tips om de weg te vinden binnen de zorgverzekering. Klik hier voor het overzicht en de tips.

Wilt u ook uw eigen verhaal hier publiceren?

Vertel ons uw verhaal!

Meer informatie over 'Hoe om te gaan met alopecia?'