Voorjaarsconferentie en ALV 13 april 2019

Geplaatst op 20-03-2019  -  Categorie: Bestuur

‘Alopecia als relationele verbinder’

Op zaterdag 13 april 2019 a.s. vindt de Alopecia voorjaarsconferentie met als thema ‘Alopecia als relationele verbinder’ en de algemene ledenvergadering plaats.
Hier kunnen we elkaar weer ontmoeten. De Alopecia Vereniging biedt op deze dag weer een gevarieerd programma. In de middag zullen er verschillende informatieve workshops worden gegeven.
Als lid van de Alopecia Vereniging ben je van harte uitgenodigd deze dag gratis te bezoeken. Elk lid mag gratis 1 introducee meenemen.
Om iedereen de gelegenheid te geven deze inspirerende dag te bezoeken is er voor kinderopvang gezorgd. Alle kinderen, met of zonder alopecia, zijn van harte welkom. Kinderen mogen uiteraard beide ouders gratis meenemen.

Naar programma

Postadres:

Bel: 06 364 85 017
of stuur je vraag via whatsapp
(je krijgt binnen binnen 48 uur antwoord).

Overige vragen: