social-media-haar-stijl-en-make-up-december-2018

De Alopecia workshop 'Haar, stijl en make-up'

15 december 2018 - 16.00 tot 19.00 uur - Haarlem

De Alopecia Vereniging organiseert twee keer per jaar en regionaal de ‘Haar, stijl en make-up’ workshop. De workshop vindt telkens op een andere locatie in Nederland plaats.

De eerstvolgende worshop vindt plaats op 15 december 2018 van 16.00 ot 19.00 uur.

De workshop vindt telkens op een andere locatie in Nederland plaats. Deze keer hebben wij bij grote uitzondering wederom gekozen voor bij Sikkenk te Haarlem, in samenwerking met 'Angel-Hair for your beauty and soul' en 'BeautiFy PMU'.

Helaas is het niet gelukt om -zoals we graag wilde- in het Noorden van het land een workshop te organiseren. We hopen dit alsnog in maart 2019 voor elkaar te krijgen.

Omdat we toch nog graag een workshop wilde organiseren dit jaar, hebben wij de drie boven genoemde bedrijven gevraagd of zij deze workshop wederom voor ons wilde verzorgen. We zijn heel blij dat dit op zo'n korte termijn mogelijk bleek te zijn. Veel dank daarvoor!

De workshop is speciaal -en dus alléén- voor mensen met alopecia en wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van verschillende haarwerkspecialisten, PMU-specialisten, schoonheidsspecialisten en specialisten op het gebied van kleur en stijl. Deze keer (15 december 2018) staat het team van Sikkenk haarspecialisten (alles over haarwerken) Angel Hair (alles over visagie, wimpers, wenkbrauwen en tips voor mensen met alopecia die nog haar hebben) en Beautify PMU (tips over permanente make-up wenkbrauwen en eyeline), voor je klaar.

Wat zijn de mogelijkheden op deze gebieden? Wat past bij mij? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en producten? Het zijn allemaal vragen waarop antwoord wordt gegeven. Haar, wimpers, wenkbrauwen, (permanente) make-up en styling, het komt allemaal aan bod. De workshop op 3 maart 2018 is ook geschikt, voor als je nog eigen haren hebt en je wilt tips over hoe je je haar kunt dragen of opsteken. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Locatie:
Wagenweg 122
2012 NJ  Haarlem

Inschrijven kan via deze knop:

Schrijf je hier in voor de workshop Haar, stijl en make-up' - 15 december 2018

De workshop is gratis voor onze leden. Niet leden betalen een bijdrage van € 25,-. Dit bedrag is inclusief het Alopecia Magazine 2018 en een jaar lidmaatschap. Je kunt dan gratis deelnemen aan alle activiteiten die de Alopecia Vereniging in het lopende jaar organiseert.

Het maximale aandeelnemers voor de workshop is 30. Indien de workshop vol is, word je op de wachtlijst geplaatst.

kleur-jezelf-workshop

Ervaringen workshop Haar, Stijl en Make-Up

M. Koster

Ik ben nog niet zo lang lid van de Alopecia Vereniging en heb nog redelijk wat eigen haar, maar de prognoses zijn slecht en daarom heb ik mij aangemeld voor de bijeenkomst.

Het was voor mij een waardevolle ontmoeting in een informele sfeer, waarbij ervaringen en tips werden uitgewisseld en waar ik een veel duidelijker beeld heb gekregen van wat er allemaal op het gebied van haarwerken, pmu en styling mogelijk is. Er zijn veel van mijn vragen beantwoord en een bedankje is echt op zijn plaats voor iedereen die deze middag heeft mogelijk gemaakt.

Danielle en Silke

Zowel Silke als ik hebben de workshop als heel positief ervaren! Een gezellige middag met allemaal positieve mensen! Fijn! Ik weet zeker dat het Silke goed heeft gedaan om te ziet dat er meer mensen met hetzelfde probleem als zij kampen en dat je ook zonder haar een heel leuk en mooi mens kunt zijn!

Silke was blij te horen dat er ook zulke mooie synthetische pruiken zijn en dat deze waarschijnlijk makkelijker te verzorgen zijn dan haar haarwerk van echt haar. En dat je ook valse wimpers kunt aanplakken als je zelf geen wimpers meer hebt! Ook het kleuradvies qua kleding was leuk!

Linda

Ik vond het ontzettend leuk en ben zeker met  verschillende tips naar huis gegaan. Zelf gebruik ik geen make-up dus ik kwam echt voor het stuk over haarwerken. Wat ook ontzettend leuk was, om te praten met de mensen die je al 'kent' van de geheime facebookgroep. We mochten verschillende haarwerken passen en kregen verschillende tips over het draagcomfort, maar ook over de verschillen tussen de haarwerken. Daarnaast vond ik de ongedwongen en gezellige sfeer heel prettig. Niets moest, alles mocht. Volgende keer ben ik zeker weer van de partij!

Nieuwsbrief aanmelden


 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Alopecia Vereniging
Titaanwit 41
2718 AV Zoetermeer

Voor direct lotgenootcontact:
Bel: 06 364 85 017
of stuur je vraag via whatsapp
(je krijgt binnen binnen 48 uur antwoord).

Overige vragen:
06 111 76 799
E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

 
Footer voor mensen met haarverlies
 

Volg ons op Facebook

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Heb je nog vragen?

Stel hier je vraag

Volg ons op Instagram

instagram-small-64x64