flyer-workshop-haar-stijl-makeup-maart-2018-verkleind

De Alopecia 'Haar, stijl en make-up'

De Alopecia Vereniging organiseert twee keer per jaar en regionaal de ‘Haar, stijl en make-up’ workshop. De workshop vindt telkens op een andere locatie in Nederland plaats.

De eerstvolgende worshop vindt plaats op 3 maart 2018 van 16.00 ot 19.00 uur, bij Sikkenk haarspecialisten te Haarlem, in samenwerking met 'Angel-Hair for your beauty and soul' en 'BeautiFy'.

De workshop is speciaal -en dus alléén- voor mensen met alopecia en wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van verschillende haarwerkspecialisten, PMU-specialisten, schoonheidsspecialisten en specialisten op het gebied van kleur en stijl. Deze keer (3 maart 2018) staat het team van Sikkenk haarspecialisten (alles over haarwerken) Angel Hair (alles over visagie, wimpers, wenkbrauwen en tips voor mensen met alopecia die nog haar hebben) en Beautify PMU (tips over permanente make-up wenkbrauwen en eyeline), voor je klaar.

Wat zijn de mogelijkheden op deze gebieden? Wat past bij mij? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en producten? Het zijn allemaal vragen waarop antwoord wordt gegeven. Haar, wimpers, wenkbrauwen, (permanente) make-up en styling, het komt allemaal aan bod. De workshop op 3 maart 2018 is ook geschikt, voor als je nog eigen haren hebt en je wilt tips over hoe je je haar kunt dragen of opsteken. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Locatie:
Wagenweg 122
2012 NJ  Haarlem

Inschrijven kan via deze knop: Inschrijven workshop 'Haar, stijl en make-up' - 3 maart 2018

De workshop is gratis voor onze leden. Niet leden betalen een bijdrage van € 25,-. Dit bedrag is inclusief een jaar lidmaatschap. Je kunt dan gratis deelnemen aan alle activiteiten die de Alopecia Vereniging in het lopende jaar organiseert.

Het maximale aandeelnemers voor de workshop is 30. Indien de workshop vol is, word je op de wachtlijst geplaatst.

kleur-jezelf-workshop

Ervaringen workshop Haar, Stijl en Make-Up

M. Koster

Ik ben nog niet zo lang lid van de Alopecia Vereniging en heb nog redelijk wat eigen haar, maar de prognoses zijn slecht en daarom heb ik mij aangemeld voor de bijeenkomst.

Het was voor mij een waardevolle ontmoeting in een informele sfeer, waarbij ervaringen en tips werden uitgewisseld en waar ik een veel duidelijker beeld heb gekregen van wat er allemaal op het gebied van haarwerken, pmu en styling mogelijk is. Er zijn veel van mijn vragen beantwoord en een bedankje is echt op zijn plaats voor iedereen die deze middag heeft mogelijk gemaakt.

Danielle en Silke

Zowel Silke als ik hebben de workshop als heel positief ervaren! Een gezellige middag met allemaal positieve mensen! Fijn! Ik weet zeker dat het Silke goed heeft gedaan om te ziet dat er meer mensen met hetzelfde probleem als zij kampen en dat je ook zonder haar een heel leuk en mooi mens kunt zijn!

Silke was blij te horen dat er ook zulke mooie synthetische pruiken zijn en dat deze waarschijnlijk makkelijker te verzorgen zijn dan haar haarwerk van echt haar. En dat je ook valse wimpers kunt aanplakken als je zelf geen wimpers meer hebt! Ook het kleuradvies qua kleding was leuk!

Linda

Ik vond het ontzettend leuk en ben zeker met  verschillende tips naar huis gegaan. Zelf gebruik ik geen make-up dus ik kwam echt voor het stuk over haarwerken. Wat ook ontzettend leuk was, om te praten met de mensen die je al 'kent' van de geheime facebookgroep. We mochten verschillende haarwerken passen en kregen verschillende tips over het draagcomfort, maar ook over de verschillen tussen de haarwerken. Daarnaast vond ik de ongedwongen en gezellige sfeer heel prettig. Niets moest, alles mocht. Volgende keer ben ik zeker weer van de partij!

Workshop haar stijl en makeup 30 mei 2015
5 workshop 20 september 2014

Nieuwsbrief aanmelden

Alopecia Vereniging

Alopecia Vereniging
Titaanwit 41
2718 AV Zoetermeer

M    06 364 85 017
E     info@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

 
Footer voor mensen met haarverlies
 

Volg ons op Facebook

Heb je nog vragen?

Stel hier je vraag

Volg ons op Instagram

instagram-small-64x64