De Alopecia workshop 'Haar, stijl en make-up'

De Alopecia Vereniging organiseert één keer per jaar en regionaal de ‘Haar, stijl en make-up’ workshop. De workshop vindt telkens op een andere locatie in Nederland plaats.

De workshop is speciaal -en dus alleen- voor mensen met alopecia en wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van verschillende haarwerkspecialisten, PMU-specialisten, schoonheidsspecialisten en specialisten op het gebied van kleur en stijl. Tijdens deze workshop krijg je tips over haar, haarwerken, styling, make-up en permanente make-up.

Wat zijn de mogelijkheden op deze gebieden? Wat past bij mij? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en producten? Het zijn de vragen waarop antwoord wordt gegeven. Haar, wimpers, (permanente) make-up en styling, het komt allemaal aan bod.

De workshop is gratis voor onze leden. Niet leden betalen een bijdrage van € 25,-. Dit bedrag is inclusief een jaar lidmaatschap. Je kunt dan gratis deelnemen aan alle activiteiten die de Alopecia Vereniging in het lopende jaar organiseert.

Zodra de datum voor de volgende workshop bekend is wordt deze op de website geplaatst en kan er worden ingeschreven. 

 

kleur-jezelf-workshop

Ervaringen workshop Haar, Stijl en Make-Up

M. Koster

Ik ben nog niet zo lang lid van de Alopecia Vereniging en heb nog redelijk wat eigen haar, maar de prognoses zijn slecht en daarom heb ik mij aangemeld voor de bijeenkomst.

Het was voor mij een waardevolle ontmoeting in een informele sfeer, waarbij ervaringen en tips werden uitgewisseld en waar ik een veel duidelijker beeld heb gekregen van wat er allemaal op het gebied van haarwerken, pmu en styling mogelijk is. Er zijn veel van mijn vragen beantwoord en een bedankje is echt op zijn plaats voor iedereen die deze middag heeft mogelijk gemaakt.

Danielle en Silke

Zowel Silke als ik hebben de workshop als heel positief ervaren! Een gezellige middag met allemaal positieve mensen! Fijn! Ik weet zeker dat het Silke goed heeft gedaan om te ziet dat er meer mensen met hetzelfde probleem als zij kampen en dat je ook zonder haar een heel leuk en mooi mens kunt zijn!

Silke was blij te horen dat er ook zulke mooie synthetische pruiken zijn en dat deze waarschijnlijk makkelijker te verzorgen zijn dan haar haarwerk van echt haar. En dat je ook valse wimpers kunt aanplakken als je zelf geen wimpers meer hebt! Ook het kleuradvies qua kleding was leuk!

Linda

Ik vond het ontzettend leuk en ben zeker met  verschillende tips naar huis gegaan. Zelf gebruik ik geen make-up dus ik kwam echt voor het stuk over haarwerken. Wat ook ontzettend leuk was, om te praten met de mensen die je al 'kent' van de geheime facebookgroep. We mochten verschillende haarwerken passen en kregen verschillende tips over het draagcomfort, maar ook over de verschillen tussen de haarwerken. Daarnaast vond ik de ongedwongen en gezellige sfeer heel prettig. Niets moest, alles mocht. Volgende keer ben ik zeker weer van de partij!

Direct lotgenootcontact

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:
073 - 2200 436

 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

Nieuwsbrief Alopecia