Inschrijfformulier

De contributie bedraagt € 25,00 (euro) per jaar, per automatische incasso. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 1 januari en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Ja, ik word lid van de Alopecia Vereniging:

Contact privé

22-05-2017

Als het lidmaatschap wordt aangegaan voor iemand die zelf nog geen 16 jaar is, dan ook hieronder s.v.p. de gegevens van het kind invullen. (Sommige activiteiten van de vereniging – zoals de Kinderdag – zijn gericht op kinderen).”

“Voor het opzeggen geldt een opzegtermijn van 4 weken. Het lidmaatschap eindigt dan op 1 januari van het eerstkomende jaar. Als u zich na 1 november aanmeldt, gaat de contributie pas in vanaf het volgende jaar. Diverse zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging".

Rechtspersonen (bedrijven, stichtingen etc.) kunnen geen lid maar wel donateur worden. Wil je donateur worden? Klik hier

De regels van de vereniging vindt u in de Statuten en het Huishoudelijk reglement (pdf).

Beveiligings code

Ezelsveldlaan 67