Alopecia Zwemavond druk bezocht

Geplaatst op 11-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Het was een drukte van belang, afgelopen zondag in zwembad Merwestein in Nieuwegein. Zo'n 90 deelnemers deden mee aan onze jaarlijkse zwemavond. Een uitgelezen moment om ongedwongen te zwemmen en om andere mensen met Alopecia te ontmoeten.

De zwemavond is een jaarlijks evenement van de Alopecia Vereniging. Het golfslagbad, de wildwaterbaan en de grote glijbaan waren speciaal gereserveerd voor onze leden. Sommige mensen kwamen alleen, anderen met vrienden of met het gezin. Het was een gezellige avond voor jong en oud, met sport, ontspanning en een frietje.

We horen bij de vereniging geregeld dat veel mensen met alopecia het lastig vinden om te zwemmen. Een duik nemen is fijn, maar ga je zwemmen zonder of met haarwerk, een houd je een mutsje op? De Alopecia Zwemavond is de uitgelezen kans om eens even geen keuzes te hoeven maken, even nergens bij stil te hoeven staan. Ook dit jaar zeiden veel deelnemers dat zij de zwemavond een verademing vonden.

OPROEP: Helaas lijkt het er op dat zwembad Merwestein volgend jaar dicht is vanwege een verbouwing. We zouden natuurlijk heel graag willen dat de jaarlijkse zwemdag doorgaat. Heb jij contacten met beheerders van een ander zwembad in het midden van het land waar we mogelijk (voor een zachte prijs) terecht zouden kunnen? Stuur een mail naar (mailadres alopecia vereniging)


Direct lotgenootcontact

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:
073 - 2200 436

 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

Nieuwsbrief Alopecia