Lopen voor Alopecia

Geplaatst op 03-05-2021  -  Categorie: Algemeen historie

Ton Westerik, vader van Amée bij wie onlangs Alopecia Areata is vastgesteld, wil zich graag inzetten om geld binnen te halen voor de Alopecia Vereniging en de naamsbekendheid te vergroten.

Hoe? Door te lopen. Van 29 april tot en met 2 juni. In 35 dagen wil hij zoveel mogelijk gesponsorde kilometers lopen voor de Alopecia Vereniging. De reis en onkosten worden volledig door hemzelf betaald waardoor iedere euro rechtstreeks naar de Alopecia vereniging gaat. Het plan is de route de Frances richting Santiago de Compostella te gaan lopen. Wanneer dit niet mogelijk is m.b.t. de ontwikkelingen omtrent Covid gaat hij vanuit Nederland lopen.

Wil jij deze mooie actie ook steunen? Je kunt je inschrijven met een donatie per gelopen kilometer of een eenmalige donatie doen. Wanneer je je inschrijft voor bijvoorbeeld 0,10 cent de kilometer Ton loopt er 700 dan volgt nadien een verzoek om 700 x 0,10 cent maakt € 70,- over te maken. Iedere donateur mag een voorspelling doen m.b.t. de verwachte aantal gelopen kilometers. Ton heeft ook nog een mooie lamp beschikbaar gesteld voor degene die raadt hoeveel kilometers hij loopt. 


Meer info en inschrijven via www.lopenvooralopecia.nl


Direct lotgenootcontact

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:
073 - 2200 436

 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

Nieuwsbrief Alopecia