Ontmoet de kandidaat bestuursleden

Geplaatst op 20-02-2024  -  Categorie: Algemeen

We schreven al eerder over onze oproep voor nieuwe bestuursleden. Graag stellen we twee kandidaten aan jullie voor: Marieke Alkema en Linda Vermeulen. Op de komende ALV van 18 mei spreken we over de uitbreiding van het huidige bestuur van de Alopecia Vereniging van 4 naar 6 personen. 

Marieke Alkema (35)

Hoi! Mijn naam is Marieke, ik ben 35 jaar en ik woon met mijn man in Voorschoten. In het dagelijks leven ben ik onderwijskundige bij de overheid. Daarvoor heb ik gewerkt in het hoger onderwijs. Naast werk doe ik graag aan paardrijden en ik hou van lezen en Lego bouwen. 

Op mijn tiende kreeg ik voor het eerst een kale plek, die na een tijdje ook weer verdween. Zo heb ik een hele tijd af en toe een kale plek gehad. Toen ik 24 was begon mijn haar wat harder uit te vallen en die plekken groeiden ook niet meer terug. Sindsdien draag ik haarwerken die mij helpen om weer positief om te gaan met het leven. Een aantal jaar geleden zijn ook mijn wenkbrauwen en wimpers uitgevallen. 

Ik ervaar contact met andere mensen met Alopecia als heel ondersteunend. De vereniging heeft geholpen om die contacten te vinden. Ik hoop als bestuurslid ook anderen te kunnen helpen met omgaan met alopecia. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen met Alopecia zelf een keuze kan maken met hoe je er mee om gaat en dus ook kunt kiezen voor het dragen van een haarwerk. 


Direct lotgenootcontact

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:
073 - 2200 436

 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

Nieuwsbrief Alopecia