Waar laat jij je haarwerk?

Geplaatst op 26-04-2022  -  Categorie: Hoofditem

alopecia-enquete-2

Wat doe jij met je haarwerk als je deze afzet? Hang je het haarwerk zorgvuldig uit op een standaard, of leg je het ergens onderin een kast? Hoe vervoer je jouw haarwerk zonder dat het beschadigt?

Herken je dit soort situaties of vragen? Of heb jij andere problemen met het bewaren, verzorgen of meenemen van je haarwerk? Dan kan jij ons helpen door de enquête in te vullen!

Wij werken samen met Saxion Lectoraat Industrial Design en D’Andrea & Evers Design  aan een oplossing voor het bewaren, verzorgen of meenemen van haarwerken. Hiervoor hebben wij samen een enquête opgesteld.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eh4bavsZvC0PrQW Help jij ook mee?

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:

Je kunt ons ook vinden via onze social media kanalen.